GYIK

Milyen anyagokra rendelhetőek a grafikák? 

Grafikáink többféle anyagra kérhetőek, faliképek esetén beszélhetünk vakrámás festővászonról illetve PVC tábláról. Falmatricák esetében a minták kérhetőek matt, fényes illetve áttetsző  anyagra. Posztereknél a papírvastagság a lényeges szempont, ugyanis ez adja meg a kép tartósságát. Itt választhatunk különböző tömegű (gr) papírok közül. 

Mintáink természetesen bögrére, pólóra is kérhetők, valamint előzetes egyeztetés alapján egyéb a megrendelő által választott tárgyra (pl. ajtó, asztallap).

Mitől függ egy adott termék ára?

 Azon termékek ára amik tekercsen vannak az adott anyag négyzetméter árából és a nyomtatás költségéből tevődnek össze. Bögrék és pólók esetében a nyomtatás költsége valamint a felületre vasalás díja adja ki a végösszeget. Egyedi kéréseknél mindig egyedi árajánlatot adunk.

Milyen pólókra kerülnek rá a minták? Van férfi és női fazon is? Milyen eljárásokkal készülhetnek a pólók? Hogyan alakulnak a méretek? 

Mintáink rendkívül jó minőségű Adler márkájú pólókra kerülnek. Igen van női , férfi és gyerek fazon is. A pólók készülhetnek anyagra nyomtatással, anyagra vasalt fóliával, illetve szitázással vagy ezek kombinációjával. A méretek pedig a következőképpen alakulnak: merettáblázat 2018

 

Megrendelő által küldött  képet is felhasználtok?

Természetesen, de ebben az esetben először mindig ellenőrizzük a kép vagy grafika minőségét és felhívjuk a megrendelők figyelmét, hogy a kép rossz minőségű, elmondjuk mik a lehetőségek. Amennyiben a megrendelő ragaszkodik az eredeti rossz minőségű képhez   megrendelt termék minősége nem garantálható.