Fizetési és szállítási feltételek

Kedves Megrendelő! 

Termékeinket postai utánvéttel illetve előre utalással is fizetheted.Rendelés előtt kérlek tájékozódj a postaköltségekről, amiket áraink NEM tartalmaznak. Ez az összeg függ a csomag méretétől és súlyától.

Rendelésedet nagy könnyedén le tudod adni a Kapcsolat menüpontra kattintva.

Megrendelés esetén szükségünk van arra, hogy az alábbi adataidat e-mailben megírd  (amatricagyar@gmailcom) vagy telefonos megrendelés esetén lediktáld nekünk.
1.Teljes név
2.Lakcím/Postai cím (irányítószám, város, utcanév, házszám)
3.A megrendelni kívánt termék/termékek adatai (Pl. nappali kategóriából kiválasztod a 3. sorszámmal ellátott matricát, itt meg kell adnod, hogy matt fényes vagy átlátszó anyagra szeretnéd az adott mintát , illetve ki kell választanod a neked megfelelő méretet. )
Tehát -termékszám, termék anyaga, mérete!

Postai utánvét esetén semmilyen előzetes kifizetést nem kell eszközölnöd, a termék megérkezésekor (ez igénybe vehet néhány napot) kell kifizetni a vételárat a postásnak.

Banki utalásnál a következő adatokra lesz szükséged :
1. Cégünk bankszámlaszáma, ahova az utalás történik :11773315-00875073-0000000
2. Bank neve: OTP Bank Nyrt.
3. Közlemény rovatban a NEVEDET és a TERMÉK KÓDJÁT tüntesd fel, hogy így beazonosíthatóvá tedd számunkra kitől érkezett az összeg.

Az összeg megérkezését követően egy E-mailt fogsz kapni tőlünk arról, hogy az sikeresen megérkezett bankszámlánkra illetve, hogy a megrendelt termékeket a vételár összeg megérkezésétől számított legkorábbi lehetséges időpontban postázzuk számodra.

Ha a termékkel nem vagy elégedett vagy nem azt a terméket küldtük, amit rendeltél , abban az esetben, azt az átvételtől számított 15 napon belül visszaküldheted nekünk és emellett kérheted a hibátlan vagy megfelelő termék elkészítését vagy pénzvisszafizetést.

Köszönjük szépen, hogy elolvastad a tájékoztatásunkat!